Naša ponuka dezertov

Kávová planéta
Tento lahodný koláč spája lieskovoorechový korpus, hodvábnu vanilkovú ganache a intenzívnu kávovú pastu.
Obalený v bohatej čokoláde, s kakaovým crumble a lyofilizovaným kapučínom, ponúka dokonalý gurmánsky zážitok.

Marhuľový obor
Novinka Marhuľový obor spája bohatý čokoládový gateau s redukovanými marhuľami a marhuľovým pyré pre sviežu ovocnú chuť.
Na vrchu je šľahaná ganache z mliečnej čokolády, celé obalené v čokoláde s praženými lieskovcami pre dokonalú harmóniu chutí.

Ríbezľovo-rumová tyčinka
Ríbezľovo rumová tyčinka spája čokoládové cesto s rumovým akcentom a ríbezľovým pyré pre sviežu chuť.
Ríbezľový karamel a mousse z čiernych ríbezlí pridávajú hĺbku, zatiaľ čo zrkadlová poleva zabezpečuje dokonalý lesk a hladkosť.

Maková tortička
Maková tortička spája nadýchané cesto s mletým makom, mascarpone a jemným tvarohom.
Kyslasté višne dodávajú sviežosť, lieskovcovo-mandľová pasta hĺbku a škorica jemnú arómu. Vďaka mlieku a oleju je vláčna a neodolateľná.

Choco-praliné malinová tyčinka
Choco-praliné malinová tyčinka spája zamatový čokoládový korpus s chrumkavými palacinkami a praliné pastou.
Malinové pyré prináša sviežosť, mliečna čokoláda a lieskovce dotvárajú harmóniu chutí, zatiaľ čo smotanový krém uzatvára tento gurmánsky zážitok.

Ríbezľový Meringue
Ríbezľový meringue spája kakaový chrumkavý košíček s jemným čokoládovým korpusom a redukovanými čiernymi ríbezľami s vanilkou.
Vrcholom je ľahký taliansky ríbezľový meringue, ktorý dodáva dezertu sofistikovanú sviežosť a dokonalú harmóniu chutí.

Kokosový orech
Kokosový orech je lahodné spojenie exotických chutí a jemných textúr. Chrumkavý kokosový korpus dopĺňa krémová kokosová ganache s bielou čokoládou.
Svieže mangové pyré pridáva ovocnú ľahkosť a celý dezert završuje nadýchaná kokosová pena pre dokonalý zážitok.

Oriešková tartaletka
Oriešková tartaletka s čokoládou spája chrumkavé mandľové cesto s jemným lieskovoorieškovým krémom.
Bohatá čokoládová ganache dodáva hĺbku, zatiaľ čo karamelizované lieskovce pridávajú chrumkavosť. Dezert, ktorý poteší milovníkov orieškov a čokolády.

Kokosový obláčik
Kokosový obláčik je dokonalou harmóniou chutí a textúr. Nadýchaný kokosový korpus sa spája s krémovou kokosovou ganache a sviežim mangovým pyré.
Celý dezert završuje jemná kokosová pena, ktorá dodáva ľahkosť a neodolateľnú exotickú chuť.

Lieskovo-orechový raj
Lieskový oriešok je dokonalé spojenie chrumkavého lieskovoorieškového korpusu, jemnej praliné pasty a bohatej čokoládovej ganache.
Karamelizované lieskovce pridávajú chrumkavosť, zatiaľ čo nadýchaná oriešková pena dotvára tento lahodný gurmánsky zážitok.

Paris Brest
Paris-Brest je ikonický francúzsky dezert s nadýchaným odpaľovaným cestom, plnený jemným lieskovoorieškovým praliné krémom.
Chrumkavá karamelizovaná vrstva a pražené lieskovce dodávajú intenzívnu orieškovú chuť, ktorá poteší každého gurmána.

Karamelová veža
Karamelová veža je dokonalým spojením jemného choux cesta a lahodného slaného karamelového krému.
Karamelizované oriešky dodávajú chrumkavosť, zatiaľ čo bohatá karamelová poleva završuje tento neodolateľný dezert plný intenzívnych chutí.

Vanilková tartaletka
Vanilková tartaletka s malinami spája chrumkavé mandľové cesto s jemným vanilkovým krémom.
Svieže maliny dodávajú ovocnú ľahkosť a vyváženú kyslosť, zatiaľ čo nadýchaná vanilková ganache završuje tento elegantný a lahodný dezert.

Slaný karamel tartaletka
Slaný karamel tartaletka spája chrumkavé maslové cesto s lahodným slaným karamelom a jemnou čokoládovou ganache.
Karamelizované lieskovce pridávajú chrumkavosť, zatiaľ čo nadýchaný krém z mliečnej čokolády dotvára tento neodolateľný dezert.

Kakaový bôb
Kakaový bôb je symfóniou intenzívnych čokoládových chutí. Nadýchaný kakaový korpus dopĺňa jemná čokoládová ganache s praliné pastou.
Chrumkavý kakaový crumble pridáva textúru, zatiaľ čo zamatová čokoládová pena završuje tento dokonalý dezert.

Hruškový vankúšik
Hruškový vankúšik spája nadýchaný mandľový korpus so šťavnatým hruškovým pyré a jemnou vanilkovou ganache.
Chrumkavý orechový základ dodáva textúru, zatiaľ čo ľahká hrušková pena završuje tento elegantný a lahodný dezert.

Tiramisu tartaletka
Tiramisu tartaletka spája chrumkavé mandľové cesto s jemným mascarpone krémom a intenzívnou kávovou ganache.
Vrstva namočených piškót dodáva autentickú chuť tiramisu, zatiaľ čo posyp kakaa dotvára tento lahodný a elegantný dezert.

Gaštanová torta
Gaštanová torta je dokonalým spojením nadýchaného gaštanového korpusu, jemného gaštanového krému a lahodnej vanilkovej ganache.
Svieže ovocné tóny dodávajú vyváženosť, zatiaľ čo zamatová šľahačka završuje tento elegantný a harmonický dezert.

Banoffee tartaletka
Lahodná tartaletka z jemného čokoládového cesta, plná sladkého karamelu a čerstvých banánov.
Na vrchu ju korunuje nadýchaný vanilkový krém, ktorý dotvára dokonalú harmóniu chutí. Každé sústo je ako malé potešenie, ktoré rozmazná vaše chuťové poháriky.

Pistáciový venček
Pistáciový venček spája nadýchané odpaľované cesto s bohatým pistáciovým krémom a jemnou praliné vrstvou.
Chrumkavé pistácie dodávajú intenzívnu orechovú chuť, zatiaľ čo zamatová poleva završuje tento elegantný a lahodný dezert.

Mangové pokušenie
Mangové pokušenie spája nadýchaný kokosový korpus so sviežim mangovým pyré a jemnou bielou čokoládovou ganache.
Exotická mangová pena dodáva ľahkosť, zatiaľ čo zamatová poleva dotvára tento osviežujúci a harmonický dezert.

Pistáciová rolka
Pistáciová rolka spája nadýchaný piškótový korpus s jemným pistáciovým krémom a bohatou praliné vrstvou.
Chrumkavé pistácie dodávajú intenzívnu orechovú chuť, zatiaľ čo zamatová biela čokoláda završuje tento lahodný a elegantný dezert.

Čokoladovo-višňová kocka
Čokoládovo-višňová kocka spája nadýchaný čokoládový korpus so smotanovým krémom a horkou čokoládou.
Redukované višne dodávajú sviežosť, zatiaľ čo zamatová čokoládová poleva a chrumkavé detaily dotvárajú tento neodolateľný dezert.

Citrónové taco
Citrónové taco spája chrumkavé maslové cesto s osviežujúcim citrónovým krémom a jemnou vanilkovou ganache.
Ľahký snehový meringue dodáva nadýchanosť, zatiaľ čo citrusové tóny vytvárajú dokonale vyvážený a osviežujúci dezert.

Pannacotta
Pannacotta je lahodná talianska klasika s jemnou, zamatovou konzistenciou.
Krémová vanilková pannacotta sa spája so sviežim ovocným pyré, ktoré dodáva osviežujúci kontrast. Ľahkosť a harmónia chutí robia z tohto dezertu neodolateľný pôžitok.

Cheesecake s lesným ovocím
Cheesecake s lesným ovocím spája chrumkavý mandľový základ s jemným vanilkovým cheesecake krémom.
Svieže pyré z lesného ovocia dodáva príjemnú kyslosť, zatiaľ čo nadýchaný smotanový krém završuje tento lahodný a harmonický dezert.

Pistáciovo-jahodová kocka
Pistáciovo-jahodový dezert spája hutný pistáciový korpus so šľahanou ganache z bielej čokolády, obohatenou o sviežu citrónovú kôru.
Redukované jahody dodávajú sladkú hĺbku, zatiaľ čo velvet poleva z bielej čokolády završuje túto elegantnú kombináciu chutí.

Pavlova tortička
Naša verzia ponúka krehký a nadýchaný snehový základ, ktorý sa pri každom súste rozplýva na jazyku.
Dopĺňa ho jemný vanilkový krém a čerstvé ovocie, ktoré prináša sviežosť a šťavnatosť. Sladká, no zároveň ľahká tortička, ktorú si zamilujú všetci milovníci jemných dezertov.

Earl Grey Choux
Francúzska klasika v netradičnom šate. Odpaľované cesto s chrumkavou cukrovou krustou ukrýva bohatý čokoládový krém, ktorého chuť sme vyladili aromatickým čajom Earl Grey s jemnými tónmi bergamotu.
Na záver sme pridali figové pyré, ktoré dezertu dodáva zaujímavú sladko-ovocnú hlbku.

Citrónová tartaletka
Naša špeciálna chuťovo výrazná tartaletka s chrumkavým maslovým cestom a jemným citrónovým krémom, ktorý je príjemne svieži, nie príliš sladký a dokonale vyvážený.
Na vrchu nájdete našľahaný bielkový sneh, ktorý je jemne skaramelizovany a ozdobený plátkami kandizovanej citrónovej kôry.

Fiona
Výnimočný dezert pre milovníkov pístaciových príchutí. Základ tvorí vláčny pistáciový korpus, ktorý sme pretreli jemnou pistáciovou pastou so štipkou soli, aby vynikli všetky chuťové tóny.
Vrchnú vrstvu tvoria pomaly redukované višne, ktoré svojou kyslosťou krásne kontrastujú s jemným, krémovým pistáciovým krémom.

Jahodový venček
Tradičné odpaľované cesto v tvare venčeka, doplnené o bohatý vanilkový krém s pravou vanilkou.
Celý venček je preliaty ľahkým, sviežim jahodovým pyré, ktoré dodáva dezertu ovocnú sviežosť a jemnú kyslosť. Tento koláčik je lahodnou kombináciou chrumkavosti, krémovosti a ovocnej ľahkosti.

Choux s čokoládou a čiernymi ríbezľami
Jedinečný francúzsky dezert, v ktorom sa stretáva nadýchané odpaľované cesto s chrumkavou cukrovou vrstvou a bohatou náplňou z horkej čokolády.
Tento intenzívny krém sme odľahčili ovocným pyré z čiernych ríbezlí, ktoré mu dodáva sviežosť a jemnú kyslosť.